Wil jij dit weekend nog even genieten van een lekker drankje? Speciaal voor jou hebben wij een top 10 gemaakt van de leukste cocktailbarretjes in Rotterdam! Je hoeft niet langer meer te zoeken, hier kan jij het beste een cocktailtje drinken in Rotterdam!

#1 The Stirr – Eendrachtsweg 29b

Deze nieuwe cocktailbar zit verscholen op de hoek van de Eendrachtsweg en de Witte de Withstraat, in het voormalige poolcafé boven coffeeshop The 4 Floors. De cocktailbar is laatst door het tijdschrijft Esquire uitgeroepen tot de beste nieuwe cocktailbar van het land. De vakjury besloot unaniem dat je voor een leuke avond en de beste cocktails hier moet zijn!

untitled-design-70

#2 Ballroom – Witte de withstraat 88

Oké Ballroom is niet echt een cocktailbar maar gezien ze hier 52!? verschillende soorten gin op de menukaart hebben staan, mocht die er toch tussen. Wellicht leuk voor een date, mocht het tegenvallen en er vallen ongemakkelijke stiltes, dan heb je in elk geval 52 soorten gin als gespreksonderwerp… Luxe drankjes komen wel met een prijs, je betaald hier gemiddeld 10 euro voor een glas gin, maar dan heb je ook wat.

untitled-design-71

#3 Level – Pannekoekstraat 76a

Deze cocktailbar is te vinden in een van de gezelligste straatjes van Rotterdam, de Pannekoekstraat. Lekkere lounge banken, goeie cocktails, Level is zeker een van de betere aangelegenheden om gezellig een avondje bij te kletsen met je vrienden/vriendinnen/lover/partner.

untitled-design-76

#4 De Tikibar – Hartmansstraat 16a

De Tikibar is net iets anders dan alle super fancy aangelegenheden die hier staan. Cocktails verkopen ze er wel! En daar gaat het immers om. Op de menukaart vindt je veel verschillende soorten tropische cocktails, die je kunt verorberen in een tropisch sfeertje, want die heerst er in de tikibar. O en niet geheel onbelangrijk, dit alles voor een zacht prijsje!

untitled-design-74

#5 Dr. – Locatie nog onbekend

Je zal misschien denken Dr.? hé? Nog nooit van gehoord.. voor de gene die net deze gedachtegang hadden zal ik het even toelichten. Dr. is een zogenaamde ‘geheime’ cocktailbar, je kunt alleen aan het telefoonnummer komen via mensen die ‘in the know’ zijn en er dus al op consult zijn geweest.

Als je het nummer van Dr. te pakken kan krijgen kun je een afspraak voor consult maken op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Je ontvangt een code met je ‘patientnummer’, tijdstip en de locatie. Als je het nummer van Dr. weet te achterhalen wens ik je veel plezier op dit spannende avontuur!

image

#6 STOCKHOLM – Spaanse Kade 12

Oud maar goud, STOCKHOLM is en blijft een fancy place waar je even goed de blits kan maken tijdens bijvoorbeeld een date! Je vindt Stockholm in de oude haven, ingebouwd tussen alle andere terrassen die de Oude Haven rijk is, vind je toeristen en Rotterdammers, jong en oud. Tip: Pornstar Martini.
untitled-design-77

#7 The Suicide Club – Stationsplein 45

Boven op het Groothandelsgebouw vind je de suicide club, ik moet er wel bij vermelden dat dit voor de iet wat ‘elitere’ onder ons is. Maargoed aan de andere kant fake it till you make it! Een waanzinnig uitzicht, veel YUP’n om je heen, wat wil een mens nog meer?

untitled-design-79

#8 N How BAR – Wilhelminakade 137

Ja N How BAR, wat kan je erover zeggen. Het valt een beetje onder de categorie the Suicide club: je moet hier gewoon een keer geweest zijn. Zet het beslist op je to do list, een fantastisch uitzicht, fijn interieur, gekleurde lampen zover je maar kan kijken, echt een avondje even lekker weg.

untitled-design-78

#9 LaBru – Hartmansstraat 18

In de zijstraat van de Witte de With vind je de ideale plek om het leven te vieren. Een lieflijk barretje, met een overvloed aan speciale whiskey’s, gins, cocktails en zelfs bijzondere tequila’s. Iedere maand andere kunst aan de muur en wekelijks een optreden. Beiden van Rotterdamse bodem.

10x cocktailtje drinken in rotterdam

#10 NOAH – Wijnhaven 3

Dit is toch wel dé cocktailbar van Rotterdam, althans in mijn ogen. NOAH (voormalig Elite) vind je op de hoek van De Oude Haven. NOAH heeft een super leuk terras maar ook binnen is het heel gezellig en classy. Ook zeker een geschikte date plek. Niet geheel onbelangrijk, ze zijn afgelopen jaar tot beste cocktailbar van Nederland uitgeroepen!

untitled-design-72

Wil jij voordat je gaat genieten van je cocktail een hapje eten? Hier kan jij lekker en goedkoop uiteten in Rotterdam!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here